ادويهجات بهترين افزودني مجاز براي طعمدهي و رنگ و بوي زيباي غذاها هستند. بهترين نوع ادويه براي آشپزي ادويهجات ارگانيك و طبيعي هستند، چرا كه طعمدهندههاي طبيعي علاوه بر تاثير بر عطر و طعم غذا، آثار بينظيري در بهبود بيماريهايي همچون ديابت و فشار خون دارند.
يكي از محبوبترين ادويهها در دنياي آشپزي زعفران است. بهترين زعفران دنيا در مزارع ايران و توسط كشاورزان ايراني كشت ميشود.
زعفران علاوه بر عطر و رنگ فوقالعاده خواص دارويي و درماني زيادي نيز دارد. از جمله اين خواص ميتوان به كاهش فشارخون، حفاظت از سلامت قلب، كنترل ديابت، ضد افسردگي و... اشاره كرد.
مطالعات نشان مي دهند كه زعفران مي تواند حتي تاثيرات بهتري نسبت به داروهاي ضدافسردگي همچون فلوكستين داشته باشد.
با اين مزيت كه هم سريع تر عمل مي كند و هم تاثيرات جانبي ندارد. كروسين، يك مولكول فعال در زعفران است كه سلول هاي مغزي را جوان و سالم نگه مي دارد. همچنين از سلول هاي مغزي در مقابل راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. به علاوه از آلودگي هاي ذهن نيز مي كاهد.
براي تهيه زعفران اصل و ارگانيك بهتر است حتما آن را مستقيما از كشاورزان و يا از مراكز معتبر تهيه نماييد.
پنجشنبه ۰۴ مهر ۹۸ | ۱۲:۲۲ ۹۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است